Webshop med fokus på skalering til Winther Studio

Webshop med fokus på skalering til Winther Studio
Kunde
Winther Studio
Område
Webshop
Kompetencer
Design, udvikling & drift

Webshop med fokus på skalering til Winther Studio

Winther Studio er en visionær smykkevirksomhed, med ambition om at forme et smykkeunivers præget af modernitet og tidsløs elegance, til overkommelige priser.

Winther Studio stod over for en udfordrende situation. Deres eksisterende webshop, der skulle være en drivkraft for vækst, blev desværre en stopklods på grund af gentagne nedbrud under vigtige kampagner.

Da Winther Studio henvendte sig til Codafweb, var vores mål klart: at levere en totalløsning, der ikke kun ville eliminere tekniske udfordringer, men også fremme en gnidningsløs vækstrejse. Vi påtog os ansvaret for at skabe en ny webshop med skarpt fokus på skalerbarhed, mobiloplevelse og hastighed.

Codafweb implementerede en helt ny webdesignlinje og brugerflade, der ikke kun æstetisk matchede Winther Studio's vision, men også overvandt tekniske forhindringer, og accelererede Winther Studio's vækstrejse. 

“Codafweb er den perfekte samarbejdspartner til dig der tager din hjemmeside alvorligt. De er super dygtige til deres arbejde, og de ved helt bestemt hvad de laver. De er hurtige til at fikse problemer og overholder tidsplanen på større projekter. Codafweb får min varmeste anbefalinger både til små-vedligehold af hjemmeside eller større projekter."
- Stine Winther, Indehaver, Winther Studio

Indled en uforpligtende dialog

Tusind tak for din hevendelse.
Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Fejl ved udfyldelse af formular. Prøv igen eller kontakt os på email eller telefon.